Over Ons


Missie en Visie

IT is vandaag de dag geen kostenpost meer, maar een middel om de doelmatigheid van uw bedrijfsvoering te verhogen. Een investering voor besparing, zou je dus kunnen zeggen.

H2Compute kan u helpen dit middel op de voor u meest passende manier in te zetten. Daarbij hanteren we als missie:

“Een 8+ in IT”

Onze klanten waarderen ons met een 8+. Een 8 is goed, een 8+ is meer dan goed. Voor de meeste organisaties is de score 8+ meer dan goed, zeker in verhouding tot de investering die daarmee gepaard gaat

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha  Over H2Compute

  Uw behoefte bestaat meestal niet uit producten. Uw vraag bestaat uit een huidige situatie en een gewenste situatie. U stelt het op prijs als iemand met verstand van zaken met u meedenkt, ook als u al een oplossing in gedachten hebt. De ontwikkelingen gaan zo snel dat er misschien al nieuwe inzichten zijn. U wilt achteraf kunnen zeggen dat u het zelf niet beter had kunnen verzorgen.

  We denken niet in het verkopen van producten maar in het verzorgen van een oplossing. We denken daarom altijd met u mee. Wij stellen ook alternatieven voor als we denken dat u daar beter van wordt. Want als u er beter van bent geworden denkt u bij een volgende keer: H2Compute!

  H2Compute

  Waarom H2Compute?

  Wij helpen u graag met zeven redenen om voor H2Compute te kiezen

  Heldere, eerlijke en concrete afspraken

  Voor al onze dienstverlening geldt: U weet waar u aan toe bent en waar u op kunt rekenen. Of het nu gaat om uw IT-infrastructuur, het ontwikkelen van uw software, onze consultants of IT-specialisten. Geen onbelangrijk punt.

  Landelijke 088 servicedesk

  Hebt u problemen met uw software, hardware of andere IT zaken, dan wilt u snel en professioneel te woord gestaan worden. Onze servicedesk helpt u snel en deskundig. Ook als u nog geen klant bij ons bent.

  One stop IT shop

  We helpen u van A tot Z. Als total solution provider bieden we IT-diensten van infra beheer tot software-ontwikkeling en van interim IT-professionals tot IT-strategy consultants. Daarnaast zijn we ook reseller van diverse gerenommeerde hardwareproducenten.

  Klantwaardering is onze motor

  We zorgen voor kwaliteit in het leveren van onze producten en diensten. We willen niet één van de velen zijn, we willen het bedrijf zijn met tevreden klanten, klanten die onze ambassadeur zijn. Het bedrijf dat een 8+ in IT realiseert. En als u die 10 nodig hebt, dan kan dat ook.

  Gedegen en gecertificeerde kennis

  Niet voor niets zijn we Microsoft Partner. We werken uitsluitend met gecertificeerde medewerkers waarmee we onze klanten kunnen verzekeren van gedegen professionele dienstverlening.

  Maatwerk software

  Software die biedt wat u nodig hebt. Niet meer en niet minder. Of het nu om een kleine aanpassing gaat of een complete bedrijfsapplicatie, wij kunnen het voor u ontwikkelen en bouwen. Daarvoor hebben we naast onze Nederlandse specialisten ook een team hoogopgeleide professionals in Sri Lanka in dienst. Dat maakt maatwerk betaalbaar.

  De kwaliteit die u nodig heeft

  We leveren de kwaliteit die u nodig hebt tegen scherpe prijzen. IT is een middel en geen doel. We vervangen niet wat niet vervangen hoeft te worden, we leveren optimale service en een afspraak met H2Compute is een afspraak.

  Respect
  Proactief
  Kennis
  Oprecht
  Het nieuwe werken

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Heeft u al eens ervaren hoe het is als IT écht bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering?