Webdesign en Ontwikkeling

H2Compute bouwt uw ideale website

Wij ontwerpen en bouwen uw website. Samen met u maken we een ontwerp, bepalen we de vormgeving en kijken we naar de inhoud. Zodat uw website u past als een jas. We zorgen er ook voor dat u hem kent als uw jas. Dat u na oplevering zelf de controle over de inhoud hebt. Zodat uw website altijd voldoet aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Een goede website is onmisbaar!

Een goede website wordt steeds belangrijker. Niet alleen kunt u niet meer zonder, maar uw website is vaak de eerste kennismaking van een potentiële klant met uw bedrijf. De uitstraling en sfeer van uw website moeten dus passen bij uw bedrijf én vertrouwen wekken bij uw klant. Wij snappen dat als geen ander en helpen u daarbij.

U kunt de inhoud van uw website zelf bijhouden en bewerken door middel van een Content Management Systeem (CMS). U kunt zelfs de website koppelen aan de backoffice van uw bedrijf. En of u nu kiest voor de gedegen en betrouwbare open source software van Joomla, of u kiest voor een maatwerk opbouw, onze medewerkers zorgen ervoor dat u uw website voor u kunt laten werken.

webdevelopment

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha