Systeem en Netwerkbeheer

Systeem- en netwerkbeheer van H2Compute

Als H2Compute zorg draagt voor (onderdelen van) uw IT-infrastructuur komen veranderingen niet als een verrassing. Voorop staat het optimaal functioneren van uw bedrijfsprocessen en de acceptatie van de gebruikers.
Voor al onze integratie- implementatie- en beheerdienstverlening geldt dat niet alleen de juiste techniek telt, maar ook het opleiden van beheerders en gebruikers en het vastleggen en borgen van procedures en werkinstructies. Alleen dan kan de IT-infrastructuur optimaal ingezet worden.

Zowel op locatie als op afstand beheren we applicaties, werkplekken en infrastructuur. Ook kunnen we uw netwerkstructuur ontwerpen en inrichten zonder dat u de beschikbaarheid van uw huidige IT-functies verliest. Belangrijk is uw infrastructuur en IT-processen goed af te stemmen op (toekomstige) behoeftes van uw bedrijfsfuncties.

H2Compute kan bovendien alle systemen integreren en laten communiceren met uw bedrijfsinformatie, onafhankelijk van het platform waarmee u werkt. Dus of uw netwerk nu gebaseerd is op Apple of Windows, u gebruik maakt van Citrix of VMware, en of u gebruik maakt van iPads, laptops, tablets of smartphones, alles wordt volledig geïntegreerd.

In geval van problemen kunt u direct contact opnemen met onze support afdeling. In de meest gevallen lossen onze medewerkers uw probleem dan ook direct op!

Systeem en netwerkbeheer

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha