Software ontwikkeling Oud

H2Compute levert de software die u nodig heeft

H2Compute verzorgt software op diverse niveaus. Afhankelijk van uw behoefte bieden we een H2Compute-product, maatwerksoftware of standaard softwarelicenties.

Software op maat

Als u H2Compute inschakelt voor maatwerksoftware oplossingen zult u verrast worden door onze meer dan gemiddelde aandacht en pragmatische werkwijze. Dat begint bij de inventarisatie en uitwerking van het ontwerp. Tijdens het ontwikkeltraject beoordelen we samen met u de testversies en zorgen ervoor dat de testervaringen direct vertaald worden naar het eindontwerp. In het laatste deel van het traject worden alle onderdelen intensief getest en bij de oplevering wordt een gebruikersacceptatietest uitgevoerd.

Software Ontwikkeling Sri Lanka

Samen met onze 12 programmeurs in Sri Lanka zorgen wij dat maatwerk software voor het MKB betaalbaar wordt!Vraag naar onze scherpe tarieven door contact op te nemen met Henry Timmerman (tel: 088-4220000). Meer informatie?

softwareproces

H2React, uw oplossing voor uw ERP, CRM en BI

H2React is de totaaloplossing voor uw Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en uw Business Intelligence (BI). U kunt uw goederen-en/of documentenstroom effectief inzetten, uw leveranciers en klanten optimaal beheren en u bent steeds op de hoogte van de status van uw onderneming.

H2React is speciaal ontwikkeld om met zo min mogelijk handelingen de gegevens te beheren. Verschillende gebruikersvriendelijke applicaties kunnen onafhankelijk en tegelijkertijd worden gebruikt.
De bronlaag zorgt ervoor dat informatie over klanten, producten en andere basisinformatie maar één keer hoeft te worden ingevoerd en overal overeenkomt.

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha