IT Trainingen

IT Trainingen, incompany en op locatie

Of het nu gaat om groepen of individuen, certificeringstrainingen of maatwerktrainingen. We kunnen zowel op locatie als in onze eigen trainingsruimte die trainingen voorzien waar binnen uw organisatie behoefte aan is.

U kunt bij H2Compute aankloppen voor onder meer de volgende IT trainingen:

IT trainingen

Social Media Training

In de Social Media training leren we ondernemers hoe ze Social Media kunnen gebruiken. U leert de juiste doelgroep bepalen en vinden en de juiste online platformen relevant toe te passen.
We laten u zien welke tools er zijn en hoe u die kunt gebruiken zodat Social Media voor uw bedrijf gaat werken. De mogelijkheden zijn er, u moet alleen nog even weten hoe u die voor uw bedrijf op de juiste manier kunt inzetten.

ASL – Application Services Library

We bieden ASL-trainingen en workshops. Door middel van een procesraamwerk dat gebruik maakt van best practices en diagnose-instrumenten worden handvatten geboden voor het verbeteren van applicatiebeheer.

BiSL – Business Information Services Library

We bieden BiSL-trainingen en workshops. In een procesraamwerk wordt beschreven hoe men behoeften in het bedrijfsproces vertaalt naar adequate IT- en andere oplossingen en de realisatie daarvan op de korte en de lange termijn.

ITIL – Information Technology Infrastructure Library

We bieden ITIL-trainingen en workshops. ITIL geeft een referentiekader voor het inrichten van beheerprocessen in een IT-organisatie en bestaat uit een serie best practices. In het resultaat zijn alle onderdelen van de organisatie hiërarchisch beschreven met de bijbehorende bevoegdheden en verantwoordelijkheden.

PRINCE2 – Programma- en projectmanagement

De kwaliteit van het projectmanagement is vaak bepalend voor het veranderingspotentieel van een organisatie. Om veranderingen effectiever te kunnen managen biedt PRINCE2 een handleiding voor het managen, de besturing en organisatie van een project.

Microsoft trainingen – We zijn Microsoft Silver Partner

H2Compute verzorgt alle gangbare Microsoft trainingen voor bijvoorbeeld systeembeheer, programmeren en vele andere trainingen.

Overige technisch geörienteerde trainingen op aanvraag

Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie of uw medewerker stemmen wij de inhoud van de training met u af.

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha