IT scans

In één rapport duidelijkheid met IT Scans

H2Compute kan op verschillende gebieden uw IT-organisatie en infrastructuur tegen het licht houden. We hebben hiervoor diverse IT scans ontwikkeld die zich op een specifiek onderdeel richten.

“U weet snel en helder waar u aan toe bent”

H2Compute heeft de volgende IT Scans voor u:

IT scans

IT health check

Onze IT-Healthcheck geeft u snel inzicht in de “gezondheid” van uw IT-infrastructuur. U krijgt een overzicht van de kwetsbare plekken en een advies over hoe die opgelost kunnen worden. U ziet welke investering hiermee gemoeid is én wat de risico’s zijn die u nu loopt ten aanzien van uw bedrijfsvoering.

U heeft inzicht in de bedreigingen en krijgt van ons aanbevelingen. Niet alleen over de kwetsbaarheden maar ook over mogelijke andere verbeteringen.

Voor meer informatie over de IT-Healthcheck klik hier.

Second IT opinion

Met een second opinion kunt u beoordelen of u op het juiste spoor zit. Zijn de kosten die u maakt voor het beheer van uw IT-infrastructuur wel marktconform? Misschien bent u al zo lang gewend een bepaalde reservering daarvoor te doen dat u zich nooit hebt afgevraagd of dat wel terecht is.

Met een second opinion krijgt u een offerte gebaseerd op de huidige inzichten en technologieën. Een offerte waarmee u kunt bepalen of er winst te behalen valt, of u misschien beter van spoor kunt wisselen.

Total cost of ownership

TCO staat voor Total Cost of Ownership. Oftewel de totale kosten over de afschrijvingsperiode in dit geval van uw IT-infrastructuur. H2Compute maakt die kosten voor u inzichtelijk en stellen u in staat ze te vergelijken met bijvoorbeeld die van branchegenoten.

Als u weet wat een werkplek per maand echt kost hebt u een eenheid waarmee u kunt rekenen in uw kostenanalyse voor nu en voor de toekomst. Het biedt u waardevolle inzichten over werkplekinvesteringen en kosten per medewerker.

  banner

  Uw naam (verplicht)

  Uw emailadres (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  captcha