Cloud & Outsourcing

Cloud & Outsourcing

Geen investering maar flexibele kosten

Het Nieuwe Werken
werklpekparkeer400Heeft u een wisselend aantal medewerkers dan kiest u voor een wisselend aantal werkplekken. Wij beheren de servers, back-ups en software-onderhoud. We verzorgen de juiste functionaliteiten per werkplek. Waar die werkplek dan ook is, onderweg, thuis of op kantoor. Kortom, waar ook ter wereld. Flexibel en professioneel.
Wij bij H2Compute noemen dit “Werkplek uit de muur”.

U hebt vaste afspraken en vaste kosten. Per werkplek en per maand aan te passen. Uw medewerkers kunnen overal inloggen en hebben overal hun eigen applicaties tot hun beschikking, precies zoals ze op een werkplek op kantoor zouden hebben. Voor Windows, Apple, laptops, pc’s en Tablets als bijv. de Ipad. Zelfs op uw Iphone kan een werkplek worden geconfigureerd.

 

werkplekauto400Met een Werkplek uit de muur van H2Compute bent u flexibel en altijd up-to-date.

Ons serverpark staat tot uw beschikking. Wij nemen uw zorgen over beheer en beschikbaarheid van u over. Via veilige en snelle verbindingen bent u in contact met een van onze datacenters waarbij uw bedrijfsapplicaties op onze locatie worden beheerd.

U hoeft niet meer te investeren in eigen servers en onderhoud daarvan, u hoeft alleen nog maar te zorgen voor uw bedrijfsprocessen. U kunt uw volledige serverpark of alleen een specifieke toepassing op deze manier laten verzorgen.

Klik hier voor meer informatie over onze Werkplek uit de muur.

Comments are closed.