Diensten

Diensten

H2Compute is als “Total Solution Provider” uw partner in al uw IT vraagstukken. Of het nu gaat om software ontwikkeling, systeembeheer of detachering; wij staan graag voor u klaar!

cloud-en-outsourcing

Cloud en Outsourcing

Heeft u een wisselend aantal medewerkers dan kiest u voor een wisselend aantal werkplekken en outsourcing naar de cloud. Wij beheren de servers, back-ups en onderhouden de software.

Read more
it-scans

IT Scans

H2Compute kan op verschillende gebieden uw IT-organisatie en infrastructuur tegen het licht houden. We hebben hiervoor diverse IT scans ontwikkeld die zich op een specifiek onderdeel richten.

Read more
it-hardware-oplossingen

IT Hardware Oplossingen

U kunt bij H2Compute terecht voor alle denkbare hardware oplossingen tegen zeer scherpe prijzen. We kijken naar uw specifieke behoefte en adviseren aan de hand daarvan de in uw situatie meest passende oplossing.

Read more
detachering-it-personeel

Detachering IT Personeel

Of het nu gaat om IT-managers, architecten, netwerkspecialisten, programmeurs of welk specialisme dan ook.

Read more
it-trainingen

IT Trainingen

Of het nu gaat om groepen of individuen, certificeringstrainingen of maatwerktrainingen. We kunnen zowel op locatie als in onze eigen trainingsruimte die trainingen voorzien...

Read more
social-media

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit ons leven en ook in het zakelijk contact wordt het steeds belangrijker. Weet u hoe u uw bedrijf het beste positioneert online?

Read more
webdesign-en-ontwikkeling

Webdesign en Ontwikkeling

Wij ontwerpen en bouwen uw website. Samen met u maken we een ontwerp, bepalen we de vormgeving en kijken we naar de inhoud.

Read more
software-ontwikkeling

Software Ontwikkeling

Bij H2compute kunt u software laten programmeren die voor uw organisatie het meest geschikt is. Bij het programmeren van onze producten houden wij optimaal rekening met uw wensen en behoeften.

Read more
systeem-en-netwerkbeheer

Systeem- en Netwerkbeheer

Als H2Compute zorg draagt voor (onderdelen van) uw IT-infrastructuur komen veranderingen niet als een verrassing. Voorop staat het optimaal functioneren van uw bedrijfsprocessen en de acceptatie van de gebruikers.

Read more

Heeft u al eens ervaren hoe het is als IT écht bijdraagt aan een optimale bedrijfsvoering?